Distributie

Daria CD activează în industria produselor şi serviciilor de înfrumuseţare prin activităţile de distribuţie pe care le realizează încă din 2009. Cu o experiență de peste 10 ani pe piața produselor pentru saloane, dar și pentru uz personal, Daria CD se remarcă prin serviciile și produsele de calitate superioară la prețuri competitive. Având un portofoliu vast, cu brand-uri de prestigiu internațional, la Daria CD găsești tot ce este nevoie pentru satisfacerea deplină a ta și a clienților tăi. Fie că alegi să achiziționezi din magazinul online, direct de la depozit sau prin intermediul agentului de vânzări, îți stăm la dispoziție pentru a-ți oferi consiliere cu privire la produsele noastre și pentru a te ajuta să alegi cea mai bună soluție pentru tine.

În calitate de distribuitor exclusiv al mărcilor Crystal Nails şi BrillBird în regiunea Moldova, Daria CD acoperă judeţele IAŞI, BACĂU, BOTOŞANI, NEAMŢ, SUCEAVA şi VASLUI

Portofoliul cuprinde mărci cu un grad crescut de apreciere şi notorietate la nivel mondial, precum Crystal Nails, BrillBird, Luiza Essence, Kashmir, Lady Stella, Holiday, Ro.ial, Helia-D.

Oferta de produse este variată, cuprinzând consumabile, aparatură şi mobilier pentru servicii de înfrumuseţarea: manichiură, pedichiură, extensii unghii, coafură, frizerie, cosmetică şi întreţinere corporală. Principalii noştri clienţi sunt saloanele de înfrumuseţare, centrele SPA, cabinetele de întreţinere corporală şi şcolile de formare profesională de specialitate.

Daria CD pune la dispoziţia clienţilor servicii auxiliare de asistenţă pentru utilizarea produselor cosmetice profesionale, susţinute de către tehnicienii din cadrul Centrului de perfecţionare şi servicii de formare profesională pentru domeniul Manichiurii şi Pedichiurii prin Daria Nail School – Şcoală acreditată de manichiură tehnică.

Caracterul dinamic al brandurilor comercializate prin crearea celor mai noi materiale şi elaborarea unor tehnici inovatoare este susţinut de seminariile, workshopurile şi cursurile pe care Daria CD le pune la dispoziţia utilizatorilor, având ca scop remarcarea clienţilor noştri ca lideri în domeniu.

Daria CD este o companie dinamică, perfect adaptată la cerinţele şi exigenţele pieţei, oferind soluţii optime clienţilor prin promptitudine, flexibilitate şi dedicare.

Vezi ultimele produse profesionale

Informatii despre cosmeticele profesionale

Formular de contact

Dacă vrei să ne întrebi despre produsele profesionale distribuite sau eşti interesat de un catalog de produse te rugăm să foloseşti următoarele informaţii sau formularul de contact de mai jos:

Nume*

Email*

Subiect

Mesaj

Acord prelucrare date cu caracter personal*

*Apăsând pe butonul Trimite, sunteți de acord să vă abonați la lista noastră de e-mail, dar vă puteți dezabona oricând dacă nu doriți să primiți e-mailurile noastre.

Date fiscale S.C. DARIA CD S.R.L.
J22 / 1048 / 2009
RO 25623772
Iaşi, Str. Carpaţi nr. 8. Bl. 910