Curs stilist-protezist unghii

Curs pentru ocupația de Stilist-Protezist unghii

Acreditat COR 514208. Durata curs: 10 zile

Cursul de Stilist-Protezist de unghii este acreditat. În urma acestui curs vei primi o Diplomă de absolvire eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale, recunoscută şi în Uniunea Europeană. Şcoala dispune de un spaţiu adecvat, special conceput pentru optimizarea însuşirii informaţiilor practice şi teoretice.

De ce să alegi acest curs? Ai chiar 10 motive!

 1. Îţi punem la dispoziţie posibilitatea de a achita cursul în rate.
 2. Programul cursului este cursiv, fără pauze, pentru o mai bună asimilare. Informaţiile sunt structurate într-o programă ce îţi va fi pusă la dispoziţie.
 3. Fiecare cursant va beneficia de un program personalizat, în funcţie de nivelul de cunoştinţe, cu accent pe sesiunile practice.
 4. Costul cursului include formatul printat şi cel electronic al suportului teoretic şi al tuturor prezentărilor din cadrul sesiunilor practice.
 5. Pe perioada desfăşurării cursului, fiecare cursant beneficiază de o reducere de 7% la comandarea de produse profesionale de pe site-ul nostru.
 6. Toate materialele şi aparatura necesare desfăşurării activităţii sunt puse la dispoziţie de către şcoală. În cadrul cursului se lucrează exclusiv cu materialele profesionale de calitate superioară.
 7. Beneficiezi de consiliere gratuită în vederea angajării sau deschiderii propriei afaceri.
 8. Datorită numeroaselor parteneriate dezvoltatea de-a lungul timpului, cursanţii pot beneficia de un loc de muncă în domeniu. Această facilitate este acordată cu titlu gratuit atât cursanţilor cât şi angajatorilor.
 9. Trainerii şcolii se bucură de o vastă experienţă.
 10. Grupele sunt formate din maxim 6 cursanți.

Ce înseamnă să fii stilist-protezist de unghii?

Stilistul-protezist de unghii este specialistul care se ocupă de îngrijirea şi înfrumuseţarea unghiilor, mâinilor şi picioarelor clienţilor săi, aplicând diverse tehnici şi metode de intervenţie. Stilistul-protezist de unghii asigură îngrijirea unghiilor prin metode moderne, complet neagresive, care nu pun în pericol siguranţa şi confortul clienţilor.
El construieşte unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate şi asigurând aspectul natural al acestora, reconstruieşte unghiile accidentate confecţionând şi aplicând proteze în locul celor deteriorate sau pierdute, parţial sau în totalitate, demontează unghii falseatunci când clienţii nu mai doresc menţinerea acestora şi asigură tonifierea şi refacerea unghiilor naturale slăbite, prin intermediul unor cure de tratament special destinate.

Locaţie: Iaşi, Str. Carpaţi nr. 10, bl. 902
Durată: 10 zile
Condiţii minime înscriere: Învățământ minim obligatoriu și 18 ani împliniți sau 16 ani împliniți, dar obligatoriu cu acordul scris al tutorelui
Preţ: 1900 lei
Cursul se poate achita şi în rate după cum urmează: 400 lei la înscriere, 750 lei în prima zi de curs şi 750 lei până în a cincea zi de curs. Plata se face la caseria şcolii sau prin transfer bancar în contul ING Bank RO83INGB0000999902958887.
Acte necesare:

 • Buletin / Carte de identitate
 • Certificat de naştere
 • Certificat de căsătorie (dacă este cazul)
 • Ultimul act de studiu
 • Adeverinţă medicală

Curs Magia liniilor

Locaţie: Iaşi, Str. Carpaţi nr. 10, bl. 902
Durată: 1 zi
Preţ: 300 lei
Acte necesare: Buletin/Carte de identitate
Locul de ocupă doar după achitarea unui avans de 50 lei.
Pentru mai multe informaţii cu privire la acest curs vă rugăm să ne contactaţi la:

0232-222.030

0724-543.255

Curs de pictură Spring Time

Locaţie: Iaşi, Str. Carpaţi nr. 10, bl. 902
Durată: 1 zi
Preţ: 300 lei
Acte necesare: Buletin/Carte de identitate
Locul de ocupă doar după achitarea unui avans de 50 lei.
Pentru mai multe informaţii cu privire la acest curs vă rugăm să ne contactaţi la:

0232-222.030

0724-543.255